lauantai 5. huhtikuuta 2014

Blogihiljaisuus

Useampi on tullut kysymään että edistyykö se projekti ollenkaan. Nimenomaan edistyy, siksi kirjoittaminenkin menee vaikeammaksi kun ei tiedä mistä aloittaa.

Jotenkin (en vieläkään ymmärrä miten) saatiin kasattua rakennuslupahakemus liitteineen. Vietiin hakemus rakennusvalvontaan ja jännitettiin suunnilleen kuukausi. Nyt olemme saaneet päätöksen, lupa on myönnetty! Olemme jo tavanneet tulevat naapuritkin kun ovat käyneet naapurinkuulemiset kysymässä. Tähän asti mukavalta vaikuttaa myös naapurusto:)

Rakennuslupaa odotellessa olemme valinneet sähkösuunnittelijan ja ensimmäiset luonnokset jo saatu, vierailtu pankeissa (tästä tulossa oma luku), kattoristikkotarjous hankittu, suunniteltu rakennusaikataulua ja aloituskokousta.

Tosiaan rakennuslupahakemukseen ei tarvitse liittää sähkökuvia, sai vähän lisäaikaa jahkailla ja miettiä valaistusta, pistokepaikkoja, liiketunnistimia ym. Ei vaan oikein maalaisjärki riitä noiden kuvien tarkasteluun, sen verran on hämääviä merkintöjä.

Missä mennään? Ensiviikolla allekirjoitamme lainasopimuksen, hiomme sähkökuvat valmiiksi, mies hoitaa lvi/sähköliittymäasioita, valitaan/kilpailutetaan ikkunat/kattoristikot...

Tulipa hajanaista tekstiä:) Yritän kyllä kirjoittaa yhdestä asiasta kerrallaan, mutta huomasin jo nyt sen olevan todella vaikeaa, koska monta asiaa tapahtuu samaan aikaan.


Rakennuslupahakemus liitteineen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti